Webdesign

Website ontwikkeling

Een website is niet alleen een visitekaartje voor uw bedrijf, maar ook een brug naar huidige en toekomstige klanten. De website moet er natuurlijk mooi uitzien, goed werken en uw product goed weergeven.

Samenstellen

Wij gaan eerst samen met u de doelen bekijken die u wilt bereiken met uw website en van daaruit de achterkant van de website inrichten. Dit is het technische gedeelte van de website.

Stijl en uitstraling

Natuurlijk is de voorkant ook belangrijk want dit is wat de bezoeker het eerste ziet, hiervoor bepalen wij samen met u de stijl en de uitstraling (huisstijl). Door het juiste kleur- en beeldgebruik wordt de bezoeker getriggerd om op uw website te blijven.

Hierin wordt ook bepaald hoe de navigatie eruit gaat zien, dit is belangrijk zodat de bezoeker makkelijk vindt wat hij/zij zoekt en de website gebruiksvriendelijk is. Ook wordt bepaald of er één of meerdere formulieren moet worden ingebouwd en wat de functies hiervan zijn. De website wordt zo gebouwd zodat deze goed zichtbaar is op smartphones en tablets. Tijdens het ontwerpen van de website houden we rekening met zoekmachine optimalisatie (SEO) en er wordt een sitemap aan de website toegevoegd, dit om de vindbaarheid van uw website te verbeteren.

Met een CMS systeem zelf uw website bijhouden

De website wordt gebouwd met een CMS-systeem, dit heeft het voordeel dat u zelf de website kunt aanpassen en bijhouden. In dit systeem kunt u zelf pagina’s toevoegen, teksten schrijven en afbeeldingen plaatsen. Hierin kunnen modules worden ingebouwd zoals bijvoorbeeld een mogelijkheid om de klant een bestand te laten uploaden.
Heeft u zelf geen tijd of zin om uw website bij te houden dan kunnen wij dit voor u doen.

Introductie CMS-systeem

Heeft u behoefte aan een introductiecursus voor het CMS-systeem dan kunnen wij dit voor u regelen. Na deze korte cursus kunt u zelf pagina’s aanmaken, teksten en afbeeldingen toevoegen en eventuele plugins toepassen.

Belangstelling

Heeft u belangstelling voor een nieuwe website of moet uw huidige website worden vervangen, neem dan gerust contact met ons op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.

Pluimers Media • Schapendoesweg 61 • 7312ED Apeldoorn • 055 – 5341224 • info@pluimersmedia.nl