Grafische vormgeving

Wij kunnen voor u het ontwerp van al uw reclame­materiaal verzorgen. Of het nu gaat om een complete huisstijl, een brochure, formulieren of jaarverslag, wij verzorgen het graag voor u. Het idee voor het ontwerp komt altijd tot stand in samenwerking met de klant, zodat u altijd uw eigen inbreng blijft houden. Door het gebruik van het juiste beeld en de typografie wordt uw product op de juiste manier naar buiten gebracht.

Uitstraling

Een strakke, moderne of klassieke vormgeving alles is mogelijk, met het doel om uw product zo goed mogelijk uit te dragen. Door uw huisstijl in alle onderdelen consequent toe te passen ontstaat er herkenbaarheid bij de mensen en daarbij daagt het uit om te bekijken/lezen.

Folders, flyers en brochures

Om informatie te verstrekken of attentie te vragen voor iets zijn folders, flyers en brochures natuurlijk de ideale manier. Bijvoorbeeld een folder over uw bedrijf om het bedrijf voor te stellen aan nieuwe klanten. Of een flyer om een aanbieding of evenement extra aandacht te geven. Deze items zijn in allerlei formaten op te maken, net wat uw wens is.

Wij ontwerpen deze graag voor u, zodat uw bedrijf extra communicatiemiddelen heeft.

Het drukken van folders, flyers en brochures kunnen wij ook voor u regelen. Door samenwerking met verschillende drukkers kunnen wij uw product op de juiste manier laten vervaardigen. Wij kunnen ook adviseren over het beheer hiervan en hoe u soms op een simpele manier geld kunt besparen.

Advertentie

Heeft u een advertentie nodig voor uw bedrijf om bijvoorbeeld een product aan de man te brengen, dan denken wij graag met u mee en maken een passend opvallend ontwerp. Dit kan een personeels­advertentie zijn of een advertentie voor een evenement of campagne.

Huisstijl

Gaat u een nieuw bedrijf of organisatie beginnen of wilt u een nieuwe huisstijl, dan is het belangrijk hoe deze eruit gaat zien. Want deze kunnen zorgen voor de juiste eerste indruk bij uw doelgroep. De huisstijl kunnen wij verzorgen in een stijl die bij u past. De huisstijl kan bestaan uit briefpapier, enveloppen, visitekaartje, formulieren, enz. Deze huisstijl kunt u ook weer terug laten komen in uw folders, flyers, website, e.d.

Het drukken van uw huisstijl kunnen wij ook voor u regelen, door samenwerking met verschillende drukkers kunnen wij uw product op de juiste manier laten vervaardigen. Wij kunnen ook adviseren over het beheer hiervan en hoe u soms op een simpele manier geld kunt besparen. Ook het vervaardigen van vlaggen, banners en displays behoort tot de mogelijkheden.

Logo

Een logo is een herkenbaar beeldmerk voor uw bedrijf of organisatie. Bij het ontwerp houden wij er rekening mee dat het logo is geschikt is voor druk en online communicatie. Zo kunt u het gebruiken op uw briefpapier e.d. maar ook bijvoorbeeld voor vlaggen of reclameborden. Ook wordt het in kleur en zwartwit vervaardigd, dit laatste kan nodig zijn voor advertenties of kleding.

Nieuwsbrieven

Wilt u klanten/leden regelmatig van nieuwe informatie of acties voorzien dan kunt u dit doen door gebruik van een nieuwsbrief. Zo kunt u een specifieke groep van actuele informatie voorzien. Dit kan zowel digitaal of als gedrukte versie. Een nieuwsbrief is dé manier om uw klanten op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en/of acties onder de aandacht te brengen binnen uw onderneming of branche. U bereikt een groot publiek eenvoudig en snel en bouwt zo een band op met mensen die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.
Beide versies kunnen wij voor u verzorgen. Bij de gedrukte versie kunnen wij zowel het drukken als het verzenden voor u verzorgen. 

Periodieken

Regelmatig een magazine voor uw bedrijf/organisatie/stichting/vereniging uitbrengen met specifieke informatie voor uw doelgroep. Deze kunnen wij voor u opmaken en drukken. Met eigen teksten en foto’s aantrekkelijk en goed leesbaar opgemaakt in uw eigen stijl. Zakelijk, vrolijk, sportief elke uitstraling is mogelijk. Ook het eventuele verzenden kunnen wij voor u regelen.

Belangstelling

Heeft u belangstelling voor bovenstaande onderdelen, neem dan gerust contact met ons op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.