Website ontwikkeling

Het bouwen van uw website is voor ons een uitdaging. Een website in uw huisstijl, zodat de uitstraling naar buiten hetzelfde is of een opzichzelfstaande website, altijd in samenwerking met u. Hierdoor maken we uw site klantgericht en vestigen we maximale aandacht op uw bedrijf en/of product! De website wordt voorzien van een CMS systeem, zodat u zelf de website kunt aanpassen en uptodate kunt houden.

Grafisch ontwerp

Wij kunnen voor u het ontwerp van al uw reclamemateriaal verzorgen. Of het nu gaat om een complete huisstijl, een brochure, formulieren of jaarverslag, wij regelen het graag voor u. Het idee voor het ontwerp komt altijd tot stand in samenwerking met de klant, zodat u altijd uw eigen inbreng blijft houden.

Verpakkingen

Een verpakking bepaalt vaak of een product wordt verkocht of niet, heeft u een mooi product maar geeft de verpakking dit niet weer, dan laat de consument het in de schappen liggen. Door een goed en opvallend ontwerp met behulp van kleur, beeld en typografie kunt u de klant beïnvloeden om voor uw product te kiezen. Ook de vorm van de verpakking kan zorgen dat deze er meer uitspringt en meer aandacht krijgt. De verpakkingen kunnen bijvoorbeeld dozen, tassen of inlays voor folieverpakkingen zijn.
Denk er dus aan, de verpakking is het visitekaartje van uw product.

Signing

Pluimers Media kan ook uw presentatiematerialen verzorgen, zoals spandoeken, vlaggen, beachvlaggen, roldisplays, spanframes e.d. Tevens kunnen we reclameborden, gevelreclame verzorgen. Dus wij kunnen u ook op dat gebied van dienst zijn, zowel het ontwerp als het vervaardigen van het benodigde materiaal.