Signing

U pand of bedrijfswagen herkenbaar maken met uw logo of uw kantoor/bedrijfsruimte voorzien van beelddragers om het zo een stuk sfeervoller te maken. Dit kan op vele manieren, bijvoorbeeld heeft uw een muur die er niet mooi meer uitziet dan kunnen we dar een textielframe over heen plaatsen zodat het een strak geheel wordt. Maar we kunnen ook de muren en ramen beplakken om zo uw huisstijl terug te laten komen.

Wilt u meer privacy dan kunnen wij de ramen beplakken met folie, geen inkijk maar nog wel licht. Hier zijn verschillende folies voor beschikbaar, wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op.

Hieronder voorbeelden van signing door ons gerealiseerd

Showroom Blij Design, 3 frames met textieldoeken, voorzien van geluidsisolatie om de ruimte minder hol te laten klinken. Elk doek is 3 x 2 meter groot. De frames zijn op de muur gemonteerd.

In het verzorgingshuis in Raalte zijn de deuren bij de voor- en achteringang voorzien van folie, zo zijn de saaie witte deuren een stuk kleurrijker geworden. Tevens is er een frame met doek geplaatst op een slecht uitziende wand, deze is nu niet meer zichtbaar en de hal is door de print een stuk sfeervoller geworden.

Voor het Loopexpertisecentrum Apeldoorn is de complete huisstijl van logo tot website, maar ook mochten we het pand aankleden.
De wand is 21 meter lang en ruim 4 meter hoog, deze is in één stuk beplakt. Het logo en teksten op de vloer zijn allemaal volgens de huuistijl toegevoegd. Het logo van het Loopexpertisecentrum Apeldoorn is op buitenkant van het pand gemonteerd.

Bij Intensivive is de roldeur en de ramen beplakt. Voor de ramen is zandstraalfolie geplakt tegen de inkijk en voorzien van het logo. In het pand is er frame met doek gemonteerd.

In Hattem is een verkleurde garagedeur voorzien van folie, deze roldeur bestaat uit 4 delen.

Bij Jobilla is de toegangsdeur voorzien van hun logo, om hun locatie extra aandacht te geven.